• Welkom
  • Zorgverleners
  • Vrijwilligers

Vrijwilligers


Binnen het Algemeen Ziekenhuis van Oudenaarde staat een volledig team actief in voor de zorg van elke opgenomen patiënt. Ook een vrijwilliger maakt hier deel van uit en kan op zijn beurt de patiënt een grote dienst bewijzen door hem of haar een aangenaam verblijf te garanderen. Als vrijwilliger, zorgt u bijgevolg voor een meerwaarde voor de patiënt binnen het ziekenhuis.

De plaats waar de vrijwilliger zijn activiteiten uitvoert, situeert zich voornamelijk op de diensten Geriatrie, Revalidatie of het Oncologisch dagziekenhuis. Het takenpakket kan bijvoorbeeld bestaan uit het organiseren van thema-activiteiten, een gezellige babbel met de patiënten op de kamer, het meehelpen bij kookactiviteiten,… In samenspraak met de directie kunnen diverse afdelingen en taken in aanmerking komen, afhankelijk van de interesses van de vrijwilliger.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het vrijwilligerswerk binnen het Algemeen Ziekenhuis en wil u graag deel uitmaken van een team dat instaat voor de zorg van de patiënten, dan kan u steeds contact opnemen met Els Dewaele, directeur nursing, op het telefoonnummer 055 33 66 52 of via het e-mailadres els.dewaele @ azoudenaarde.be. Indien u hieromtrent meer informatie wenst, dan nodigen wij u graag uit voor een vrijblijvend gesprek.

Alvast bedankt voor de interesse en tot binnenkort!