Dagziekenhuis inwendige ziekten


AZ Oudenaarde inwendig dagziekenhuis

Locatie

Gebouw D, 2e verdieping

Omschrijving

Op de dagkliniek bieden wij de patiënten naast oncologische zorg (kankerzorg) ook de zorg bij infuustherapie, transfusies, blaasspoelingen en onderzoeken (bijvoorbeeld onderzoek van de darmen onder algemene verdoving).

Het oncologisch team - bestaande uit een arts-oncoloog, een verpleegkundige, een psycholoog, een diëtiste en een maatschappelijk werker - begeleid je graag in deze moeilijke periode.

Kom je naar het dagziekenhuis inwendige ziekten voor de toediening van een chemotherapie, dan wordt deze therapie gegeven door een van onze oncologieverpleegkundigen. Deze gespecialiseerde verpleegkundigen zijn gedurende jouw behandeling verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg die je nodig hebt.

Zij bespreken met jou de praktische zaken en geven uitleg over het verloop van de behandeling of onderzoek waarvoor je komt. Je kan steeds met al jouw vragen terecht bij deze verpleegkundigen.

Hoe verloopt de opname in het dagziekenhuis inwendige ziekten?

Je hebt een tijdstip gekregen waarop je je moet aanmelden aan het onthaal. Je schrijft je eerst in aan de onthaalbalie van het dagziekenhuis. Na de administratieve inschrijving word je doorverwezen naar de afdeling. Eenmaal op de afdeling wordt er gevraagd om je aan te melden bij de verpleegpost. Na de aanmelding bij de verpleegkundige krijg je een kamer toegewezen.

Contact

Hoofdverpleegkundige mevr. Eveline Vermoere, op 055 33 69 00 (verpleegpost)