Hoe verloopt uw opname?


Een opname in het Algemeen Ziekenhuis Oudenaarde kan op verschillende manieren verlopen.

 

 • Via uw huisarts.
  Een niet-dringende opname bespreekt u best vooraf met uw huisarts. De huisarts kan steeds contact opnemen met de door u gekozen ziekenhuisarts, om alle nuttige inlichtingen over uw gezondheidstoestand mee te delen.
  Bij aankomst in het ziekenhuis meldt u zich bij de opnamedienst ter hoogte van de inkomhal, waar een medewerker de nodige administratieve formaliteiten zal verrichten.
 • Via de raadpleging bij de artsen-specialisten.
  De ziekenhuismedewerkers regelen uw opname ter plaatse. Voor uw inschrijving wendt u zich tot de dienst opname en onthaal.
 • Als dringende opname, via de spoedgevallendienst of de dienst 100.
  Bij deze opnamen worden de administratieve formaliteiten gedeeltelijk afgewerkt door de Spoedgevallendienst.

Waar meldt u zich aan?

De opname- en onthaaldienst bevindt zich ter hoogte van de inkomhal van het ziekenhuis en is tijdens de week geopend van 07.00 tot 20.30 uur en in het weekend van 08.45 tot 20.00 uur.

Meldt u zich aan voor een onderzoek? Respecteer het afgesproken tijdstip, zodat alle onderzoeken op tijd kunnen plaatsvinden. Uw administratief dossier wordt bij opname onmiddellijk klaargemaakt.

Tip

In de inkomhal bevinden zich twee inschrijvingskiosken. U kan zich hier zelf inschrijven voor een raadpleging of onderzoek. U hoeft dan niet te wachten aan het onthaal.

Opgelet: Voor een opname moet u zich wel aanmelden aan het onthaal.