Dr. Bart Van Daele is nieuwe hoofdarts AZ Oudenaarde

Dokter Bart Van Daele is opgeleid als psychiater, met een psychotherapeutische bekwaamheid in de systeemtherapie. In 1993 werd hij licentiaat in management aan de Vlerick Business School in Gent.

Dr. Van Daele was algemeen directeur van achtereenvolgens het UPC Salve Mater Lovenjoel, het Ziekenhuis Oost-Limburg en tussen 1999 en 2006 van UZ Gasthuisberg in Leuven. Eind 2006 startte hij de managementvennootschap Turimm, die actief is in verschillende aspecten van gezondheidszorgmanagement. Momenteel is hij voorzitter van de raad van bestuur van AZ Klina en bestuurder in AZ Sint-Elisabeth (Herentals) en Helora. Als auditvoorzitter bij Qualicor Europe begeleidt hij accreditatieaudits en hij is lid van de Commissie Kwaliteitsverklaringen.

Geboeid door evolutie

Dr. Van Daele heeft de voorbijgaande jaren verschillende bestuurs- en directiefuncties in ziekenhuizen waargenomen. “Naast mijn rol als hoofdarts in het dagelijkse medisch beleid wil ik ook graag meewerken aan de positionering van AZ Oudenaarde binnen het ziekenhuisnetwerk. Ik ben geboeid door verandering en evolutie en dit aspect vind ik aantrekkelijk in de opdracht", klinkt het.

Aankondiging sociale media

Afdrukken E-mail