Welkom dr. Rudi Vossaert als hoofdarts


Dr. Rudi Vossaert neemt vanaf 1 april 2021 de functie van hoofdarts van AZ Oudenaarde waar. 

Artsenkaart Hoofdarts

  • WAT TYPEERT U ALS ARTS OF WAAR STAAT U VOOR?

“Ik was bijna 30 jaar actief als vaatchirurg. Ik trachtte daarbij steeds om de mens te zien achter de patiënt, hierbij tegemoet komend aan zijn terechte vragen en bezorgdheden. Tijdens mijn mandaat als hoofdarts had ik opnieuw steeds de mens achter de artsen, verpleegkundigen en medewerkers van het ziekenhuis voor ogen, maar ook de mens achter de patiënten die hun vertrouwen stelden in het ziekenhuis."

  • WAAROM KOOS U VOOR AZ OUDENAARDE?

"Aangezien ik in dit ziekenhuis geboren ben en mijn jeugd in Oudenaarde heb doorgebracht, bleef ik steeds aandacht besteden aan het reilen en zeilen van dit ziekenhuis.  Ik geloof rotsvast in het feit dat Oudenaarde niet zonder dit ziekenhuis kan, en dat het een grote rol toebedeeld krijgt om aan de bevolking van de regio hoogkwalitatieve zorg te verstrekken, binnen de krijtlijnen van het snel evoluerende ziekenhuislandschap en de netwerking. Samen met het ganse directieteam wil ik mijn schouders zetten onder alle op stapel staande projecten."

  • WAT WIL U NOG GRAAG DELEN OVER UZELF?

"Zowel tijdens mijn klinische activiteit als arts, als tijdens de periode dat ik hoofdarts was, heb ik geleerd dat flexibiliteit en communicatie heel belangrijk zijn. Vanuit een integere ingesteldheid streef ik naar een transparant en consequent beleid. Ik sta open voor alle suggesties, creatieve ideeën, elke enthousiaste inzet, uitgaande van elke schakel in de organisatie.  Ik hecht eveneens belang aan het nodige respect voor iedereen, een dankwoordje, een schouderklopje of een andere blijk van appreciatie."

Afdrukken E-mail