Prijsramingen voor veel voorkomende ingrepen


Ziekenhuisfacturen worden volgens een vast stramien opgemaakt. Om u een zo goed mogelijk beeld te geven van uw eindfactuur heeft het AZ Oudenaarde kostprijsramingen gemaakt voor een aantal veel voorkomende ingrepen. 

Het ziekenhuis factureert alle kosten en honoraria van een ziekenhuisopname via de ziekenhuisfactuur. Uw kamerkeuze en de duur van de hospitalisatie hebben een invloed op het bedrag. 

Om u een idee te geven van de kostprijs van een aantal ingrepen, heeft onze facturatiedienst prijssimulaties gemaakt van een aantal vaak voorkomende behandelingen/ingrepen. Er is daarbij rekening gehouden met de gemiddelde verblijfsduur voor de ingreep. De uiteindelijke prijs kan dus hoger liggen als u bv. langer in het ziekenhuis verblijft, als er complicaties optreden, als de arts extra ingrepen of onderzoeken uitvoert of als er bijkomende medicatie of materialen nodig zijn.

Heeft u toch nog vragen over uw ziekenhuisfactuur? De facturatiedienst staat u graag te woord, bij voorkeur via mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of op het nummer 055/33.66.87 en 055/33.66.56.

Afdrukken E-mail