De Ronde van Vlaanderen komt er aan: bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van 5 april t.e.m. 7 april


Oudenaarde staat vanaf vrijdag 5 april 2019 en tot en met zondag 7 april 2019 in het teken van de Ronde van Vlaanderen. Er werden tal van maatregelen genomen om de toegankelijkheid van het ziekenhuis te garanderen. De ziekenhuiswerking, waaronder ook de dringende medische hulp, wordt maximaal verzekerd en gevrijwaard.

Bereikbaarheid

Vanaf donderdagochtend 4 april 2019, vlak na de ochtendspits, t.e.m. dinsdag 9 april 2019 om 15u wordt het stuk van de aankomst richting Oudenaarde naar Wortegem-Petegem en omgekeerd afgesloten. Er is enkel toegankelijkheid gevrijwaard voor de hulpdiensten. De op- en afritten van de N60 t.h.v. de Minderbroedersstraat zijn volledig afgesloten van zaterdag 6 april 2019 om 6u00 t.e.m. zondag 7 april 2019 om 22u.

Patiënten en bezoekers

Spoedpatiënten zullen altijd doorgelaten worden op de voorziene controleposten en kunnen gebruik maken van de parking van AZ Oudenaarde. Op zondag 7 april 2019  kan u uitrijden langs de achterzijde van het ziekenhuis.

Bezoekers van het ziekenhuis kunnen gebruik maken van de publieksparkings op de site Maagdendale, Tussenmuren en op het Spei, maar ook van de randparkings rond het centrum.
Er rijden ook twee gratis shuttlebussen tot op de Markt van Oudenaarde (voor meer informatie kan u hier de folder terugvinden). Ook de shuttle van het Sociaal Huis blijft zijn vaste stoppunten aandoen.

De Ronde is een groots gebeuren dat heel wat drukte veroorzaakt. Dankzij de getroffen maatregelen wordt de hinder maximaal beperkt. Verdere informatie kan u terugvinden op de website: http://www.derondeinoudenaarde.be.

Afdrukken E-mail