Werelddag van het vroeggeboren kind - 22/11/2018


Op 17 november is het de werelddag van het vroeggeboren kind. In het kader daarvan organiseert de dienst neonatologie op 22 november een speciale dag voor alle kinderen die het afgelopen jaar opgenomen geweest zijn op de afdeling neonatologie. We schenken extra aandacht aan hun belangen en die van hun ouders. Je kan in contact komen met andere ouders en ervaringen uitwisselen.

 Diverse activiteiten

Wij zorgen voor diverse activiteiten om samen te doen met je baby. Hou zeker de facebookpagina van het ziekenhuis in de gaten om het volledige programma te weten te komen. Bij aanvang van de namiddag stellen we alvast kort de nieuwe kinderartsen voor. We voorzien een hapje en een drankje. Als afsluiter krijg je een goodiebag mee.

gezellige omgeving

Wij zorgen voor een open sfeer en een gezellige omgeving die borstvoedings-vriendelijk is. Er wordt ook een speelhoekje voor jongere kinderen voorzien.

Praktisch

Datum en uur: 

22 november 2018 
14u – 17u

Locatie

Administratief centrum AZ Oudenaarde
Minderbroedersstraat 3
9700 Oudenaarde

Inschrijven

Gelieve vóór 19 november 2018 je aanwezigheid te bevestigen.  
Voel je vrij om ons zowel een foto van je pasgeboren kleintje als een recente foto van je kindje te bezorgen, zodat we deze kunnen projecteren op hun speciale dag. Dit mag op onderstaand mailadres: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

 

Afdrukken E-mail