AZ Oudenaarde zoekt leden voor de Cliëntenraad


AZ Oudenaarde zoekt nog een vijftal enthousiaste leden om de Cliëntenraad te versterken.

De Cliëntenraad bestaat sinds 2015 en is een onafhankelijk adviesorgaan dat de ziekenhuisdirectie adviseert over allerlei aangelegenheden waar patiënten en bezoekers mee te maken krijgen, zoals bijvoorbeeld informatiebrochures, huisvesting, voedingsbeleid, bereikbaarheid, informatievoorziening, … enz. De raad is samengesteld uit patiënten, verwanten en bezoekers.

De Cliëntenraad komt vier keer per jaar samen, telkens op een dinsdagmiddag, van 12:15 tot 13:30.
De vergaderingen vinden plaats in het administratief Centrum van AZ Oudenaarde. Er is een broodjeslunch voorzien.

Woon je in (regio) Oudenaarde en ken je het ziekenhuis? Dan kan je in principe lid worden van de Cliëntenraad. Een kritische, maar constructieve houding is belangrijk. We zoeken enthousiaste leden die willen meedenken over allerlei aspecten van het ziekenhuis. We vragen leden om aanwezig te zijn op de vergaderingen en daarnaast ook om af en toe wat tijd vrij te maken om informatiebrochures na te lezen op duidelijkheid voor de ziekenhuispatiënten. 

Interesse? Contact opnemen kan via Liesbeth Merckx, beleidsmedewerker Kwaliteitszorg, op het nummer 055 33 66 97 of via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.. Bijkomende informatie vind je in onze brochure.

 

Afdrukken E-mail