Rondleiding voor kinderen? Bekijk hier de leuke video!

Omdat rondleidingen voor klassen omwille van de coronamaatregelen even niet mogelijk zijn, maakte het vroedvrouwenteam van AZ Oudenaarde een informatief filmpje speciaal voor kinderen. We nemen je mee op pad doorheen het ziekenhuis, van de kinder- en kraamafdeling, tot de spoeddienst en de medische beeldvorming. Kijk je mee?

Lees verder

Afdrukken E-mail

Covid-19: stand van zaken

Omwille van de huidige evolutie in de besmettingscijfers publiceren we opnieuw een stand van zaken van het aantal opgenomen patiënten op onze website. Deze cijfers worden tijdens weekdagen geüpdatet. 

Lees verder

Afdrukken E-mail

Corona-maatregelen: UPDATE

Net als in de andere ziekenhuizen, worden ook in AZ Oudenaarde patiënten opgenomen met verdenking van besmetting met het coronavirus.

We hebben hiervoor alle nodige schikkingen getroffen, zowel voor de zorgmedewerkers als voor de patiënten. Patiënten worden in de beste omstandigheden gemonitord.

De situatie is onder controle en wordt van dag tot dag opgevolgd.

Dit nieuwsbericht somt alle preventieve maatregelen op en wordt frequent aangepast.

Lees verder

Afdrukken E-mail

AZ Oudenaarde werkt met robot voor knie-implantaten

De dienst orthopedie van AZ Oudenaarde heeft sinds oktober een robot ter beschikking voor het plaatsen van knie-implantaten. Deze innovatieve technologie zorgt voor meer precisie, een hogere accuraatheid, een operatieplan op maat van de patiënt en reduceert het risico op complicaties na een operatie.

Lees verder

Afdrukken E-mail