Opnieuw Smiley voor voedingsdiensten AZ Oudenaarde


De Smiley wordt uitgereikt door het Federaal Agentschap voor Voedselveiligheid (FAVV) als erkenning voor de autocontrole en het garanderen van voedselveiligheid. Voor AZ Oudenaarde is het de vierde Smiley voor de grootkeuken in samenwerking met cateringbedrijf Medirest. Ook voor de bereidingen in de melkkeuken op de afdeling Materniteit en de cafetaria wordt een Smiley toegekend.  

Lees verder

Afdrukken E-mail

Vaccinatiebereidheid groot in AZ Oudenaarde


AZ Oudenaarde peilde tussen 11 januari en 19 januari naar de vaccinatiebereidheid van haar medewerkers. Meer dan 460 medewerkers uit alle ziekenhuisdepartementen namen deel aan de meting. In totaal geeft bijna 89% van de invullers aan zich te willen laten vaccineren, 8% twijfelt nog en 3% laat zich liever niet vaccineren.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Corona-maatregelen: UPDATE


Net als in de andere ziekenhuizen, worden ook in AZ Oudenaarde patiënten opgenomen met verdenking van besmetting met het coronavirus.

We hebben hiervoor alle nodige schikkingen getroffen, zowel voor de zorgmedewerkers als voor de patiënten. Patiënten worden in de beste omstandigheden gemonitord.

De situatie is onder controle en wordt van dag tot dag opgevolgd.

Dit nieuwsbericht somt alle preventieve maatregelen op en wordt frequent aangepast.

Lees verder

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2