Corona-maatregelen: UPDATE

Net als in de andere ziekenhuizen, worden ook in AZ Oudenaarde patiënten opgenomen met verdenking van besmetting met het coronavirus.

We hebben hiervoor alle nodige schikkingen getroffen, zowel voor de zorgmedewerkers als voor de patiënten. Patiënten worden in de beste omstandigheden gemonitord.

De situatie is onder controle en wordt van dag tot dag opgevolgd.

Dit nieuwsbericht somt alle preventieve maatregelen op en wordt frequent aangepast.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Stormweer: risico's onder controle, toegang en bezoek weer mogelijk op zaterdag 18/02

Dankzij de goede coördinatie door en de samenwerking met de preventiecel van de stad Oudenaarde, de brandweer en civiele bescherming en natuurlijk ook onze eigen diensten zijn de risico’s inmiddels onder controle. De perimeter op het ziekenhuisterrein wordt omstreeks 21u30 opgeheven. Toegang tot het ziekenhuis is morgen dus opnieuw zoals normaal en ook bezoek zal mogelijk zijn.

 

Afdrukken E-mail

Rondleiding voor kinderen? Bekijk hier de leuke video!

Omdat rondleidingen voor klassen omwille van de coronamaatregelen even niet mogelijk zijn, maakte het vroedvrouwenteam van AZ Oudenaarde een informatief filmpje speciaal voor kinderen. We nemen je mee op pad doorheen het ziekenhuis, van de kinder- en kraamafdeling, tot de spoeddienst en de medische beeldvorming. Kijk je mee?

Lees verder

Afdrukken E-mail