Dag van de logopedie 6 maart 2018


Met ondersteunende en alternatieve communicatie krijgt iedereen een stem. Niet of nauwelijks kunnen spreken, betekent niet dat je niets te zeggen hebt. Ook kinderen en volwassenen die niet goed kunnen spreken, hebben behoefte aan communiceren. Door gebruik te maken van andere communicatievormen en -middelen, kunnen zij zich toch uiten. De logopedist kan hierbij een belangrijke rol spelen. Daarom staat de Dag van de Logopedie op 6 maart in het teken van ‘ondersteunende en alternatieve communicatie’.

Lees verder

Afdrukken E-mail

20 februari 2018 - Infosessie 'Mag ik eens wat vragen, dokter?'


Op dinsdag 20 februari is er opnieuw een informatieavond 'Mag ik eens wat vragen, dokter'?

Dr. Stijn De Sutter en dr. Tom Henckens (Algemene, abdominale, oncologische en bariatrische heelkunde) informeren u op enthousiaste wijze over het thema "Leven na obesitaschirurgie". 

Voor meer informatie kan u hier  terecht. Inschrijven is noodzakelijk, de plaatsen zijn beperkt!

Magikeenswatvragen

Afdrukken E-mail

Rookstopkliniek: nieuwe sessies vanaf april 2018


no smoking

De rookstopkliniek in AZ Oudenaarde kent een succes: heel wat mensen zweerden reeds de sigaret af.

Wil u ook op een goed onderbouwde, wetenschappelijke manier en onder professionele begeleiding de sigaret definitief doven? Schrijf u in bij de tabakoloog dhr. Danny Van Laethem op het emailadres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  of telefonisch 055 45 61 20.

Lees verder

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2