Corona-maatregelen: UPDATE


Net als in de andere ziekenhuizen, worden ook in AZ Oudenaarde patiënten opgenomen met verdenking van besmetting met het coronavirus.

We hebben hiervoor alle nodige schikkingen getroffen, zowel voor de zorgmedewerkers als voor de patiënten. Patiënten worden in de beste omstandigheden gemonitord.

De situatie is onder controle en wordt van dag tot dag opgevolgd.

Dit nieuwsbericht somt alle preventieve maatregelen op en wordt frequent aangepast.

Vanaf 1 juli is een nieuwe bezoekersregeling van kracht. Lees verder in het nieuwsbericht voor de informatie!

covid19b

Lees verder

Afdrukken E-mail

Onthaal dagziekenhuis gesloten van 15 juli t.e.m. 24 juli

Omwille van de verlofperiode is de inschrijfdienst van het dagziekenhuis gesloten van woensdag 15 juli t.e.m. vrijdag 24 juli. Het dagziekenhuis zelf blijft gewoon open. Patiënten voor het dagziekenhuis mogen zich gedurende deze periode inschrijven bij de centrale onthaaldienst. 

Afdrukken E-mail

Tips voor het warme weer!


De meeste mensen kunnen goed omgaan met zeer warm weer, maar vooral voor ouderen, kinderen en baby’s is extreme warmte niet ongevaarlijk. De ziekenhuismedewerkers ontvingen dan ook richtlijnen om voorzorgsmaatregelen te nemen bij deze risicopatiënten.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Nieuwe data Rookstopkliniek


De rookstopkliniek in AZ Oudenaarde kent een succes: heel wat mensen zweerden reeds de sigaret af. no smoking

Wil u ook op een goed onderbouwde, wetenschappelijke manier en onder professionele begeleiding de sigaret definitief doven? Schrijf u in bij de tabakoloog dhr. Danny Van Laethem op het emailadres Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.  of telefonisch 055 45 61 20.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Bedankt!


Sinds het begin van de coronacrisis heeft AZ Oudenaarde veel steun ontvangen van bedrijven en particulieren, die het ziekenhuis en onze medewerkers een hart onder de riem willen steken. We mochten al allerlei schenkingen van materialen ontvangen, lekkers voor onze medewerkers of gewoon een vriendelijk berichtje of dankwoord.

Lees verder

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2