Covid-19: cijferupdate


Update 09/04/2021*: Er zijn 16 bevestigde covidpositieve patiënten opgenomen in het ziekenhuis, van wie 2 patiënten op de dienst Intensieve Zorgen.

AZ Oudenaarde is hierop voorzien, de situatie is onder controle. Het is veilig om naar het ziekenhuis te komen, patiënten hoeven dringende zorgen niet uit te stellen.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Diëtistenteam geeft ook voedingsadvies aan niet-patiënten


Dat veel mensen gebaat zijn bij correct voedings- en dieetadvies is een feit. Tijdens de huidige coronapandemie werd nogmaals duidelijk dat ons gewicht een rol kan spelen in de ernst van het ziekteverloop. Zeker nu je via digitale weg veel - vaak foutieve - informatie kan vinden, is de hulp van een diëtist een houvast voor velen.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Corona-maatregelen: UPDATE


Net als in de andere ziekenhuizen, worden ook in AZ Oudenaarde patiënten opgenomen met verdenking van besmetting met het coronavirus.

We hebben hiervoor alle nodige schikkingen getroffen, zowel voor de zorgmedewerkers als voor de patiënten. Patiënten worden in de beste omstandigheden gemonitord.

De situatie is onder controle en wordt van dag tot dag opgevolgd.

Dit nieuwsbericht somt alle preventieve maatregelen op en wordt frequent aangepast.

Lees verder

Afdrukken E-mail

Rondleiding voor kinderen? Bekijk hier de leuke video!


Omdat rondleidingen voor klassen omwille van de coronamaatregelen even niet mogelijk zijn, maakte het vroedvrouwenteam van AZ Oudenaarde een informatief filmpje speciaal voor kinderen. We nemen je mee op pad doorheen het ziekenhuis, van de kinder- en kraamafdeling, tot de spoeddienst en de medische beeldvorming. Kijk je mee?

Lees verder

Afdrukken E-mail

  • 1
  • 2