Contactgegevens


AZ Oudenaarde vzw

Minderbroedersstraat 3
9700 Oudenaarde
Tel: 055 33 61 11
Fax: 055 33 66 95
E-mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Je vindt ons ook op FacebookLinkedIn en Twitter!

Wegbeschrijving


Routeplanner

Je kan gebruik maken van gratis routeplanners zoals Google maps om je route naar het ziekenhuis te berekenen of een meer gedetailleerde map te bekomen.

Je rijdt naar Oudenaarde via de N60 (Gent - Oudenaarde - Ronse).

Komende van Gent

Je komt voorbij de industriezone van Oudenaarde. Aan de rotonde in deze industriezone (links zie je de firma Samsonite) rijd je rechtdoor. Neemt de tweede uitrit, Oudenaarde centrum (afrit leidt omhoog). Je rijdt linksaf, richting centrum, tot onder de spoorwegbrug. Op de rotonde zie je links het AZ Oudenaarde. Neem een parkeerticket aan de slagboom.

Komende van Ronse

Neem de eerste uitrit na de rotonde in Leupegem (weg leidt omhoog). Je rijdt rechtsaf, richting centrum, tot onder de spoorwegbrug. Op de rotonde zie je links het AZ Oudenaarde. Neem een parkeerticket aan de slagboom.

 

Ziekenhuisplattegrond

Plan ziekenhuis

Klik hier voor een printbare versie van deze plattegrond.

 

Parkeerbeleid


Op de parking van AZ Oudenaarde geldt dagelijks betalend parkeren. De parking is 24/24 uur toegankelijk, onder de absolute voorwaarde dat de gebruiker over een geldig toegangsbewijs beschikt. Buitenrijden is alleen mogelijk met een gevalideerd ticket of een parkeerbadge.

Lees verder

Openbaar vervoer


Trein

Je kan de trein nemen naar het station Oudenaarde. Informatie over treinverbindingen is beschikbaar aan de onthaaldienst of via de website van de Belgische spoorwegen. Je hebt ongeveer 15 minuten nodig om van het station tot aan het AZ Oudenaarde te stappen. 

Belbus

Telefoneer voor reservatie naar het nr. 09 210 94 94 of via de website www.delijn.be.

Bus

Je kan ook de bus nemen aan het station van Oudenaarde. Neem bus 61 tot aan 'Oudenaarde Markt' of bus 47 tot aan 'Oudenaarde Tacambaro'; het ziekenhuis bevindt zich op wandelafstand van beide haltes. 

Wie elders de bus neemt, kan afstappen aan de halte op de Matthijs Casteleinstraat, op 5 minuten wandelen van het ziekenhuis.

Informatie over de buslijnen is beschikbaar aan de onthaaldienst of via de website van De Lijn